1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Espárragos con gambas
asperges met gamba's

Ingrediënten:
500 gr gamba's
1 theel zout
11 teentjes knoflook
2 rode lomboks, gedroogd
250 gr groene asperges
1 limoen (sap)
7 eetl olijfolie

Garnering:
partjes citroen
2 eetl peterselie, gehakt

bereiding:
Snijd de asperges in stukken en de knoflook in dunne plakjes en verkruimel de lomboks. Verhit in een pan de olijfolie en bak de knoflook, de lomboks en de asperges voor 2 minuten. Voeg dan de gamba's toe en bak deze voor 2 minuten. Besprenkel het met het limoensap en bestrooi het met de peterselie en garneer het met de partjes citroen.

wie is online

We have 338 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2538712