Laatst gelezen
- Kochilia Elinika - St-Jacobs-schelp
- Fassoelátha - kruidige kip met rijst in bouillon
- Sófrito - gestoofde kalfskarbonades
- Chipirones a la plancha - Kleine gebakken inktvisjes
- Pesce spada o Tonno alla marinara
- Arni a la chasapa - Gesmoorde lamskoteletten
- Gevulde nectarines met forel
- Malfatti di ricotta
- Filetto di maiale al Chianti - Varkensvlees met Chianti
- Koyün et süyü - lamssoep met groenten
Espárragos con gambas - asperges met gamba's
Espárragos con gambas
asperges met gamba's
Ingrediënten:
500 gr gamba's
1 theel zout
11 teentjes knoflook
2 rode lomboks, gedroogd
250 gr groene asperges
1 limoen (sap)
7 eetl olijfolie
Garnering:
partjes citroen
2 eetl peterselie, gehakt
bereiding:
Snijd de asperges in stukken en de knoflook in dunne plakjes en verkruimel de lomboks. Verhit in een pan de olijfolie en bak de knoflook, de lomboks en de asperges voor 2 minuten. Voeg dan de gamba's toe en bak deze voor 2 minuten. Besprenkel het met het limoensap en bestrooi het met de peterselie en garneer het met de partjes citroen.
asperges met gamba's
Ingrediënten:
500 gr gamba's
1 theel zout
11 teentjes knoflook
2 rode lomboks, gedroogd
250 gr groene asperges
1 limoen (sap)
7 eetl olijfolie
Garnering:
partjes citroen
2 eetl peterselie, gehakt
bereiding:
Snijd de asperges in stukken en de knoflook in dunne plakjes en verkruimel de lomboks. Verhit in een pan de olijfolie en bak de knoflook, de lomboks en de asperges voor 2 minuten. Voeg dan de gamba's toe en bak deze voor 2 minuten. Besprenkel het met het limoensap en bestrooi het met de peterselie en garneer het met de partjes citroen.