Laatst gelezen
- Garnalensoep
- Carciofi ripieni
- Chipirones a la plancha - Kleine gebakken inktvisjes
- Pollo con ajo - kip in knoflooksaus
- Almejas a la marinera - Mosselen in witte wijn
- Salata Angouri - Komkommersalade
- Kotopoulo Sto Fourno - kip met aardappels uit de oven
- Gemista - gevulde tomaten
- Sarde a Beccaficu
- Chuletas de cordero marinadas - Gemarineerde lamskoteletjes
Aros de Cebolla - Gefrituurde uienringen
Aros de Cebolla
Gefrituurde uienringen
Ingrediënten:
5 uien
2 eieren
200 ml bier
150 gr bloem
1/2 theel zout
1 theel peper
2 eetl olijfolie
olie
garnering:
2 takjes peterselie
Bereiding:
Snijd de ui in dikke ringen en hak de peterselie fijn. Splits de eieren. Meng de bloem, het bier, de peper, het zout , de dooiers en de olijfolie doorelkaar tot een beslag. Klop het eiwit stijf en meng dit door het beslag. Wentel de uiringen door het beslag. Verhit in een pan voldoende olie en frituur de uienringen. Bestrooi deze met de peterselie en serveer.
Gefrituurde uienringen
Ingrediënten:
5 uien
2 eieren
200 ml bier
150 gr bloem
1/2 theel zout
1 theel peper
2 eetl olijfolie
olie
garnering:
2 takjes peterselie
Bereiding:
Snijd de ui in dikke ringen en hak de peterselie fijn. Splits de eieren. Meng de bloem, het bier, de peper, het zout , de dooiers en de olijfolie doorelkaar tot een beslag. Klop het eiwit stijf en meng dit door het beslag. Wentel de uiringen door het beslag. Verhit in een pan voldoende olie en frituur de uienringen. Bestrooi deze met de peterselie en serveer.