Laatst gelezen
- Aceitunas fritas - Gebakken olijven
- Pilav
- Bocaditos de Cabrales - Gefrituurde kaasballetjes
- Biber Ve Patlican Dolmasi - Gevulde pepers en tomaten
- Kuzu Etli Bamya - Lamsvlees met okra
- Glikathia - Zwezerik van lam of kalf
- Charides - Garnalen
- Burrida - vissoep
- Kiymali Cep Böregi - bladerdeeg rolletjes met gehakt
- Tournedos di manzo al pepe rosa
Flamenquin Cordobes - varkensvleesrolletje met ham en knoflook
Flamenquin Cordobes
varkensvleesrolletje met ham en knoflook
Ingrediënten:
250 gr varkenslapjes
60 gr gedroogde ham
3 teentjes knoflook
2 takjes peterselie
2 eieren
2 theel melk
paneermeel
olijfolie
prikkers
Bereiding:
Snijd het vlees in 6 plakjes. Klop het vlees plat en snijd het in een rechthoek van 12x8 cm. Hak de knoflook fijn. Klop de eieren met de melk op. Hak de peterselie fijn. Snijd de ham in 6 plakjes.
Leg een plakje ham op een plakje vlees. Meng de knoflook met de peterselie en smeer dit op de ham. Rol de combinatie op en zet dit vast met de prikkers. Wentel de rolletjes eerst door het ei en dan door de paneermeel. Verhit in een pan de olie en frituur de rolletjes goudbruin.
varkensvleesrolletje met ham en knoflook
Ingrediënten:
250 gr varkenslapjes
60 gr gedroogde ham
3 teentjes knoflook
2 takjes peterselie
2 eieren
2 theel melk
paneermeel
olijfolie
prikkers
Bereiding:
Snijd het vlees in 6 plakjes. Klop het vlees plat en snijd het in een rechthoek van 12x8 cm. Hak de knoflook fijn. Klop de eieren met de melk op. Hak de peterselie fijn. Snijd de ham in 6 plakjes.
Leg een plakje ham op een plakje vlees. Meng de knoflook met de peterselie en smeer dit op de ham. Rol de combinatie op en zet dit vast met de prikkers. Wentel de rolletjes eerst door het ei en dan door de paneermeel. Verhit in een pan de olie en frituur de rolletjes goudbruin.