Laatst gelezen
- Aceitunas 2 - Gemarineerde olijven
- Alici fritti - gebakken ansjovis
- Croquetas de Chorizo - kroketjes van chorizo
- Avga sto fourno - eieren uit de oven
- Adobo - Knoflookmarinade
- risotto giallo con braciole - Risotto met saffraan en lamskoteletjes
- Melitzano Saláta - Aubergine salade
- Piccata al Marsala
- Arni Xydato - gebakken lamsbout
- Saganaki - gebakken feta
Pinchos Morunos - Moorse spiesjes
Pinchos Morunos
Moorse spiesjes
Ingrediënten:
500 gr varkensvlees
1 takjes tijm
1 gedroogde rawit
1 theel paprikapoeder
2 theel jinten
1 takje peterselie
½ theel peper
150 ml olie
satestokjes
Bereiding:
Snijd het vlees in blokjes. Hak de tijm en de peterselie fijn. Wrijf de rawit fijn. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en laat dit tenminste 12 uur marineren. Rijg het vlees aan de stokjes. Verhit de marinade in een pan. Rooster het vlees boven een houtskoolvuurtje goudbruin en bedruip deze regelmatig met de warme marinade.
Moorse spiesjes
Ingrediënten:
500 gr varkensvlees
1 takjes tijm
1 gedroogde rawit
1 theel paprikapoeder
2 theel jinten
1 takje peterselie
½ theel peper
150 ml olie
satestokjes
Bereiding:
Snijd het vlees in blokjes. Hak de tijm en de peterselie fijn. Wrijf de rawit fijn. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en laat dit tenminste 12 uur marineren. Rijg het vlees aan de stokjes. Verhit de marinade in een pan. Rooster het vlees boven een houtskoolvuurtje goudbruin en bedruip deze regelmatig met de warme marinade.