1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

User Rating: 2 / 5

Star ActiveStar ActiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Pescado Frito
Vis met een korstje

Ingrediënten:
250 ml water
125 gr bloem 
4 eetl maizena
1/2 theel zout
1 eetl citroensap 
1 eidooier
500 gr witvis-filet
olie
1 eetl bloem  

Bereiding:
Meng de bloem, de maizena en het water tot een beslag. Meng vervolgens het zout, het citroensap en de eierdooier door het beslag en laat dit 15 minuten rusten. Snijd de vis in kleine stukjes. Bestrooi de vis met de bloem en haal deze door het beslag. Verhit in een pan de olie en bak de vis goudbruin. Laat dit eerst uitlekken voor het serveren.

wie is online

We have 6 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2439402