1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 
Almejas a la marinera
Mosselen in witte wijn

Ingrediënten:
500 gr mosselen
1 ui
4 teentjes knoflook
2 eetl olijfolie
1 eetl bloem 
1 eetl paprika poeder 
2 takjes peterselie 
180 ml witte wijn 
4 eetl water
1 laurierblad
zout en peper naar smaak
1 gedroogde rode rawit

Bereiding:
Snijd de ui en de knoflook fijn. Hak de peterselie fijn en de rawit. Verhit in een pan de olie en fruit de ui en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de mosselen toe en bak deze totdat zij opengaan. Voeg dan de bloem, de paprikapoeder, de wijn, het water, het laurierblad en de rawit toe en meng dit goed door elkaar. Vervolgens de peterselie, het zout en de peper toevoegen en het geheel nog 3 minuten laten sudderen. Serveer.

wie is online

We have 86 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2429553