Laatst gelezen
- Risotto con asparagi
- Biber Ve Patlican Dolmasi - Gevulde pepers en tomaten
- Creoli alla Molisana
- Pinchos Morunos - Moorse spiesjes
- Bistecche alla cipolla - biefstuk met ui
- Witte bonen met gehakt
- Vitello alla senape - Kalfsvlees met mosterd
- Coniglio al limone - Konijn met citroen
- Omeletta me patates
- Scaloppine al marsala - Kalkoen met marsala
Kisir - bulgur-tomatensalade
Kisir
bulgur-tomatensalade
bulgur-tomatensalade
Ingrediënten:
250 gr bulgur
2 eetl tomatensaus (sugo)
5 eetl olijfolie
1 citroen (sap)
1 rode spaanse peper
5 eetl peterselie
3 takjes munt
6 lente-uitjes
2 tomaten
zout naar smaak
Bereiding:
Hak de peterselie en de munt fijn. Snijd de tomaten in kleine partjes en de lente-uitjes in dunne reepjes. Week de bulgur in heet water totdat deze zacht geworden is en laat het daarna goed uitlekken. Meng de bulgur met overige ingrediënten en serveer.
250 gr bulgur
2 eetl tomatensaus (sugo)
5 eetl olijfolie
1 citroen (sap)
1 rode spaanse peper
5 eetl peterselie
3 takjes munt
6 lente-uitjes
2 tomaten
zout naar smaak
Bereiding:
Hak de peterselie en de munt fijn. Snijd de tomaten in kleine partjes en de lente-uitjes in dunne reepjes. Week de bulgur in heet water totdat deze zacht geworden is en laat het daarna goed uitlekken. Meng de bulgur met overige ingrediënten en serveer.