Laatst gelezen
- Pescado Frito - Vis met een korstje
- Karniyarik - aubergines uit de oven
- Piperjes Jemistes - gevulde paprika's
- Arní a lá hasápa - gebakken lamsvlees met tomaten
- Arni Xydato - gebakken lamsbout
- Moscari stifado - kalfsvlees met uien
- Kotópoulo lemonáto - Kip met citroen
- Fegato alla Veneziana
- Stifado - stoofschotel met rundvlees
- Spanakoriso - rijst met spinazie salade
Patlican Salatasi - aubergine salade
Patlican Salatasi
aubergine salade
aubergine salade
Ingrediënten;
6 aubergines
1 limoen (sap)
1 eetl rode wijnazijn
2 eetl olijfolie
2 tomaten
2 sjalotten
1 groene paprika
6 groene olijven
12 zwarte olijven
olie
Bereiding:
Verhit in een koekepan de olie en bak hierin de aubergines zacht. Spoel deze daarna af en prak het vruchtvlees fijn. Meng de olijfolie, het limoensap, de azijn en het zout door de aubergines. Snijd de tomaten in plakken en garneer hiermee samen met de in reepjes gesneden paprika en de olijven het aubergine mengsel.
6 aubergines
1 limoen (sap)
1 eetl rode wijnazijn
2 eetl olijfolie
2 tomaten
2 sjalotten
1 groene paprika
6 groene olijven
12 zwarte olijven
olie
Bereiding:
Verhit in een koekepan de olie en bak hierin de aubergines zacht. Spoel deze daarna af en prak het vruchtvlees fijn. Meng de olijfolie, het limoensap, de azijn en het zout door de aubergines. Snijd de tomaten in plakken en garneer hiermee samen met de in reepjes gesneden paprika en de olijven het aubergine mengsel.