Laatst gelezen
- Dügün çorbasi - bruiloftsoep
- Carne estofado a la Asturiana
- Cevizli Havuç Salatasi - Wortel-walnotensalade
- Pilaki - gedroogde wittebonen in saus
- Chirino Me Prassa - varkenslvees met prei
- Dolmadakia - gevulde wijnbladeren
- Lamsschenkels met artichokken 2
- Çoban salatasi - Herderssalade
- Albondigas - gehaktballetjes
- Creoli alla Molisana - Pasta met spek
Witte bonen met gehakt
Witte bonen met gehakt
Ingrediënten:
500 gr witte bonen
100 gr rundergehakt
250 ml runderbouillon
1 ui
1 theel zout
5 kruidnagelen
1/2 theel peper
1/2 theel paprikapoeder
2 eetl boter
2 eetl tomatenpuree
2 laurierblaadjes
Bereiding:
Snijd de ui fijn. Meng het gehakt met de ui, de boter, het zout, de peper, de paparikapoeder en de tomatenpuree. Verhit in een pan de bouillon en voeg daar het gehaktmengsel aan toe. Vervolgens de bonen toevoegen en alles 5 minuten laten koken. Daarna nog 15 minuten zachtjes laten stoven. Eventueel nog wat bouillon toevoegen.
Ingrediënten:
500 gr witte bonen
100 gr rundergehakt
250 ml runderbouillon
1 ui
1 theel zout
5 kruidnagelen
1/2 theel peper
1/2 theel paprikapoeder
2 eetl boter
2 eetl tomatenpuree
2 laurierblaadjes
Bereiding:
Snijd de ui fijn. Meng het gehakt met de ui, de boter, het zout, de peper, de paparikapoeder en de tomatenpuree. Verhit in een pan de bouillon en voeg daar het gehaktmengsel aan toe. Vervolgens de bonen toevoegen en alles 5 minuten laten koken. Daarna nog 15 minuten zachtjes laten stoven. Eventueel nog wat bouillon toevoegen.