Bloemkoolsalade
Bloemkoolsalade
Ingrediënten:
1 bloemkool
5 eetl olijfolie
3 citroenen (sap)
1 theel paprikapoeder
zout naar smaak
peper naar smaak
1/2 bosje koriander
water
Bereiding:
Kook de bloemkool (in roosjes) voor 10 minuten in het water en laat deze daarna uitlekken. Meng de olie, de citroensap, het zout, de peper en de paprikapoeder door elkaar. Giet de saus over de bloemkool en laat dit 10 minuten intrekken. Hak de korianderblaadjes fijn en meng deze door de salade en serveer.
1 bloemkool
5 eetl olijfolie
3 citroenen (sap)
1 theel paprikapoeder
zout naar smaak
peper naar smaak
1/2 bosje koriander
water
Bereiding:
Kook de bloemkool (in roosjes) voor 10 minuten in het water en laat deze daarna uitlekken. Meng de olie, de citroensap, het zout, de peper en de paprikapoeder door elkaar. Giet de saus over de bloemkool en laat dit 10 minuten intrekken. Hak de korianderblaadjes fijn en meng deze door de salade en serveer.