Laatst gelezen
- Arní Exohikó - lamsvlees op plattelandswijze bereid
- Tucatini met Carbonara-saus
- Spanaki - spinazie uit de oven
- Smacafan
- Carne estofado a la Asturiana
- Avgolemono saltsa - ei-citroensaus
- Zuppa di lenticchie - linzensoep
- Sófrito - gestoofde kalfskarbonades
- Saltimbocca alla Romana
- Aros de Cebolla - Gefrituurde uienringen
Bruine bonensalade
Bruine bonensalade
Ingrediënten:
400 gr bruine bonen
400 gr tomaten
175 gr salami
100 gr groene olijven
5 theel citroensap
3 eet olijfolie
2 sjalotten
1 mespunt bonenkruid,
peper en zout naar smaak
Bereiding:
Ontvel de tomaten en snijd deze in stukjes. Snijd de salami in blokjes en de sjalotten in plakjes. Meng alle ingrediënten voorzichtig door elkaar in een kom of schaal.
400 gr bruine bonen
400 gr tomaten
175 gr salami
100 gr groene olijven
5 theel citroensap
3 eet olijfolie
2 sjalotten
1 mespunt bonenkruid,
peper en zout naar smaak
Bereiding:
Ontvel de tomaten en snijd deze in stukjes. Snijd de salami in blokjes en de sjalotten in plakjes. Meng alle ingrediënten voorzichtig door elkaar in een kom of schaal.