1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive
 
Cevizli Havuç Salatasi
Wortel-walnotensalade
Ingrediënten:
500 gr wortels
125 gr walnoten
3 eetl olijfolie
1 theel zwarte peper
1 theel paprikapoeder
2 theel komijn
zout naar smaak
3 teentjes knoflook
125 ml yoghurt

garnering:
2 eetl fijngehakte peterselie

Bereiding:
Rasp de wortels en hak de walnoten fijn. Verhit in een pan de olie en bak hierin de wortels voor 3 minuten. Voeg dan de walnoten, de zwarte peper, de komijn, het zout en de paprikapoeder toe en bak het geheel nog 2 minuten en laat het afkoelen. Pers de knoflook uit boven de yoghurt en meng de yoghurt door de afgekoelde groenten. Garneer het met peterselie

wie is online

We have 158 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2197205