1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Pilav

Benodigdheden:
325 gr rijst
5 eetl boter
2 sjalotten
2 teentjes knoflook
1 theel kurkuma (of wat saffraan)
water of bouillon

garnering:
1 eetl fijngehakt korianderblad

Bereiding:
Was de rijst goed. Snijd de sjalotten in plakjes en de knoflook fijn. Verhit in een pan de boter en fruit hierin de sjalotten goudbruin. voeg dan de knoflook en de rijst toe en bak dit nog 4 minuten. Goed blijven omscheppen.
Meng dan de saffraan/kurkuma erdoor en voeg water/bouillon toe totdat de rijst 1cm onder water staat. voeg zout naar smaak toe en kook de rijst in 20 minuten gaar. Laat nog 10 minuten nagaren. Bestrooi de rijst voor het serveren met het korianderblad

wie is online

We have 49 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2538811