Laatst gelezen
- Kuzu Etli Bamya - Lamsvlees met okra
- Avgolemono saltsa - ei-citroensaus
- Karniyarik - aubergines uit de oven
- Pesce spada o Tonno alla marinara
- Tyropita - kaaspasteitjes
- Piccata al Marsala
- Chirino juwetsi - Varkensvlees in Retsina
- Baharatli Tavuk - kruidige kip
- Yogurtlu Patlican Salatasi - aubergine salade met yoghurt
- Dolmadákia mé rizi - Druivenbladeren gevuld met rijst
Pirinç çorbasi - rijst soep
Pirinç çorbasi
rijst soep
rijst soep
Ingrediënten:
1500 ml runderbouillon
75 gr rijst
500 gr tomaten
3 eetl gehakte peterselie
zout naar smaak
1 eetl boter
Bereiding:
Was eerst de rijst en zet de rijst dan op met het zout, de boter en de bouillon en breng het aan de kook. Snijd de tomaten fijn en voeg deze bij de bouillon. Als de rijst gaar is geworden meng dan de peterselie erdoor en serveer de soep.
1500 ml runderbouillon
75 gr rijst
500 gr tomaten
3 eetl gehakte peterselie
zout naar smaak
1 eetl boter
Bereiding:
Was eerst de rijst en zet de rijst dan op met het zout, de boter en de bouillon en breng het aan de kook. Snijd de tomaten fijn en voeg deze bij de bouillon. Als de rijst gaar is geworden meng dan de peterselie erdoor en serveer de soep.