1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Bulgurpilav

Benodigdheden:
1000 ml kippenbouillon (zie recept)
500 gr middelfijne bulgur
70 gr boter, in stukjes of 5 eetl olie
50 gr krenten of rozijnen, geweekt en uitgelekt
100 gr pijnboompitten, geroosterd
zout en peper naar smaak

Bereiding:
Breng de bouillon aan de kook en voeg dan de bulgur toe samen met de peper en zout. Zachtjes laten koken en goed blijven roeren totdat de korrels zacht zijn en het vocht is opgenomen. Roer de boter/olie met de krenten/rozijnen en de pijnboompitten erdoor heen. Haal de pan van het vuur en laat dit nog 10 minuten rusten

wie is online

We have 317 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2538695