Laatst gelezen
- Aceitunas fritos - Gebakken olijven
- Broccoletti alla romana
- Sauté di Vongole - gebakken mosselen
- Mucver 1 - Courgettepannekoekjes
- Caciucco alla Livornese
- Pastitsátha - Gestoofd kalfsvlees met macaroni
- Zeytinyagli Yaprak Dolmasi - gevulde druivenbladeren
- Melanzane ripiene
- Pinchos Morunos - Moorse spiesjes
- Imam bayildi - Aubergine in olijfolie
Dügün çorbasi - bruiloftsoep
Dügün çorbasi
bruiloftsoep
bruiloftsoep
Benodigdheden:
1500 ml kippenbouillon
3 eetl boter
450 gr lamsgehakt
2 eetl bloem
1/2 ui
1 theel zout
1 theel zwarte peper
2 theel paprikapoeder
4 losgeklopte eidooiers
1 citroen (sap)
1/4 theel kaneel
Bereiding:
Breng de bouillon aan de kook. Verhit in een koekepan de boter en bak hierin het gehakt rul. Meng dit met het bloem en bak nog 2 minuten verder. Vervolgens het gehakt met de ui, het zout, de peper en de paprikapoeder bij de bouillon voegen en dit nog zachtjes 1.5 uur stoven. klop de eierdooiers met het citroensap op. Haal de uit uit de bouillon en roer het eiermengsel door de soep. Bestrooi met kaneel en serveer direct.
1500 ml kippenbouillon
3 eetl boter
450 gr lamsgehakt
2 eetl bloem
1/2 ui
1 theel zout
1 theel zwarte peper
2 theel paprikapoeder
4 losgeklopte eidooiers
1 citroen (sap)
1/4 theel kaneel
Bereiding:
Breng de bouillon aan de kook. Verhit in een koekepan de boter en bak hierin het gehakt rul. Meng dit met het bloem en bak nog 2 minuten verder. Vervolgens het gehakt met de ui, het zout, de peper en de paprikapoeder bij de bouillon voegen en dit nog zachtjes 1.5 uur stoven. klop de eierdooiers met het citroensap op. Haal de uit uit de bouillon en roer het eiermengsel door de soep. Bestrooi met kaneel en serveer direct.