User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 
Dügün çorbasi
bruiloftsoep
Benodigdheden:
1500 ml kippenbouillon
3 eetl boter
450 gr lamsgehakt
2 eetl bloem
1/2 ui
1 theel zout
1 theel zwarte peper
2 theel paprikapoeder
4 losgeklopte eidooiers
1 citroen (sap)
1/4 theel kaneel

Bereiding:
Breng de bouillon aan de kook. Verhit in een koekepan de boter en bak hierin het gehakt rul. Meng dit met het bloem en bak nog 2 minuten verder. Vervolgens het gehakt met de ui, het zout, de peper en de paprikapoeder bij de bouillon voegen en dit nog zachtjes 1.5 uur stoven. klop de eierdooiers met het citroensap op. Haal de uit uit de bouillon en roer het eiermengsel door de soep. Bestrooi met kaneel en serveer direct.

who is online

We have 108 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: grieks.kokkieblanda.nl

statistics

Articles View Hits
4528327